Sidvyer, senaste månaden

lördag 31 juli 2010

Tennisplanen =0)



Idag har vi varit på tennisplanen o busat. Det va evigheter sen vi va där så det va på tiden! Första gången för Bella o hon stortrivdes =0)



Det har nog inte varit nån där på ett bra tag, om det ens har varit nån där på hela sommaren för gräset va skyhögt o det va riktigt igenvuxet. Ingen nackdel tycker jag då hundarna måste lyfta tassarna ordentligt för att kunna springa =0) Dom sträckte ut riktigt ordentligt o det syntes på dom alla 3 att dom gillade det!

Okami´s hundar!

Kameran va självklart med o jag fick några riktigt bra kort på framförallt Lilo!!! Hon blir ju aldrig bra på bild annars så det va kul! Skulle vilja ha en ordentlig kamera men det får väl bli när man är miljonär =0)

Lilo blir borstad!


Ice, Bella o Lilo!

På eftermiddagen va jag, mamma, pappa, Micke o Annelie inne hos Farmor o Farfar o gratulerade farmor som fyllde år den 29:e. Tror att hon fyllde 82 eller om det va 83....Hm...

Imorgon åker vi till Vimmerby o hämtar hem Stoffe. Han har varit på fotbolls cup där torsdag till söndag. Ska se om han har tid o prata i telefonen en stund sen, han har fullt upp där nere....hahaha

Inga kommentarer: