Sidvyer, senaste månaden

lördag 17 juli 2010

Blixt o dunder!!!


Idag har det åskat o regnat nästan hela dagen. Det har bara varit korta uppehåll då man har kunnat springa ut med hundarna en sväng. Lilo är lite rädd för åskan, hon blev skrämd av en smällare i vintras. Va några ungar som smällde när vi gick i tunneln här hos oss!

Bella är lite rolig hon, bada älskar hon men att behöva gå ut när det regnar det hatar hon!!! Hahaha Hon försöker att backa in igen o när vi väl kommit ut försöker hon få bort regnet i ansiktet med tassarna =0) Lilo är inte så förtjust i att behöva gå ut i regnet hon heller, bara Ice som knatar på. Han struntar i vad det är för väder!

Jonte har börjat på sitt allra första jobb idag, att sälja Aftonbladet. Han började idag o ska sälja varje helg tills han inte vill längre. Får väl se hur mycket pengar han tjänar =0) Idag sålde han nästan 30 tidningar!!!

Igår åkte Niklas, jag, Stoffe o Bella till Linköping. Niklas skulle på en arbetsintervju, så nu håller vi tummarna för att det gick bra o att dom vill ha honom!!! Medans han pratade med "stället" så satt Stoffe, jag o Bella på en filt i solen o läste tidningar o fikade =0)
Stoffe köpte Svampbob Fyrkant tidningen o fick ett par jättefina simglasögon som ej får användas under vattnet!! Var 17 ska man ha dom då??!!

På väg till Linköping flög en liten fågel in i grillen på bilen...h*n dog nog ganska fort för när vi kollade satt huvudet inklämt mellan hålen...Stackarn! =0(

Inga kommentarer: