Sidvyer, senaste månaden

tisdag 2 november 2010

Utställning i Örebro

I söndags va vi i Örebro med Bella o Ice på utställning. Det gick inget vidare med någon av dom....

Bella va först in i ringen o hon fick tävla mot en annan tik som va någon månad äldre. Den andra tiken vann o Bella fick bara en 2:a plats, vi fick inte ens ett HP!!! Så besviken är det minsta jag kan säga att jag blev. Men som Helena sa, " upp som en sol och ner som en pannkaka"!!!

Domaren tyckte att Bella va lite lång i kroppen o inte så bred. Men va sjutton hon är ju bara 8 månader!!! Hon hinner nog växa i kroppen o bredda på sig och då j..lar då ska vi vinna allt! =0) Men han tyckte iaf att hon va en trevlig o lycklig liten dam...hahaha

Bellas kritik blev:

8 månaders livlig tikvalp. Korrekt bett. Okej huvud, okej bröstkorg, okej rygg. Bra rörelser. Härliga öron. Välvisad!



Den 14 november ska hon ställas i Mjölby på valputställning, domaren då är Fredrik Steen! Det ska bli häftigt o se vad hundcoachen har att säga om Bella-Bus (om det nu är hundcoachen vill säga men han heter ju likadant iaf) =0)

För Ice gick det bättre. Han fick både Hp och ett BIR så han fick tävla vidare i gruppfinalen.

Det blev en lång väntan innan finalen så vi knallade omkring lite o kollade på saker som dom sålde o på folk o deras hundar. Såg massor av hussar o mattar som såg precis ut som sina hundar!!! Väldigt kul o sitta o kolla på allt o alla =0)

Det va många som tog kort på Ice. Det är så kul att gå omkring med honom för alla vänder sig om o utbrister "vilken vacker hund", och många vill ta kort på honom =0) Bara kul tycker både vi o Ice.

I finalen va det för en gångs skull bara 6 hundar, nackdelen va att en måste ju åka ut oplacerad o självklart blev det Ice o jag =0( Men Ice va jätteduktig, jag trodde faktiskt att han skulle ta hem det hela. Han sprang jättefint o stod perfekt!
Men jag e inte bitter jag....hahaha

Ice kritik blev:

3 årig hane. Tilltalande, Korrekt bett, Proportionerligt huvud, Trevliga ögon och öron, Bra rygg, Bra fram och bakställ, Okej svans. Rör sig bra, Välvisad!



Imorgon har Ice en blinddate. Det kommer en fin tik från Arboga hit o ska hälsa på honom. Om dom gillar varandra o allt går bra så kommer det alltså små Ice bebisar till våren! Ska bli kul o spännande. Håller tummar o tassar för att allt kommer att gå bra =0)

1 kommentar:

Jhillhzan sa...

Grattis till Ice!

Jag har ett par bilder på både din tik och den andra valpen.. Även på Ice, du hittar dem här: http://www.pixbox.se/alb_show_id1207872_page0.html

Måste säga att Bella är snyggare än den andra ;)
MVH
Jill