Sidvyer, senaste månaden

lördag 6 november 2010

Bus på tennisplanen!



I dag är det lördag och det är våran tur att stå i kiosken i sporthallen. Varje år har alla lag 2 veckor (1 på hösten o 1 på våren) som dom måste stå där....jag hatar det! Som tur är är det bara 3 timmar idag.

Igår åkte vi till tennisplanen o busade med hundarna. Lilo o Ice vet ju direkt vart vi ska när vi svänger ner o ska parkera o jag tror att Bella oxå har lärt sig nu, det blev ett jkla liv i buren....hahaha



När vi släppte dom blev det full fart på dom alla tre. Lilo va riktigt duktig med Bella, hon har en tendens att bli den elaka styvmamman ibland som inte tillåter att någon annan leker o har roligt. Men igår va det bara bus hela tiden =0)



Efter busandet åkte vi till Arken o köpte ett nytt halsband till Bella. Hon fick följa med in o prova o det va mycket populärt både hos Bella o ägaren till affären. Det bjöds på massor av godis o gos =0) Hon tyckte att Bella va en mycket fin liten tjej, jag kan bara hålla med!



På kvällen va vi bjudna till Susanne (Niklas mamma) på kalas. Hon fyllde år. Så det blev kaffe,kakor o tårta...mumsigt!

Ikväll ska jag baka saffranskaka för imorgon ska vi ha fikabuffé o temat är jul! Ska bli kul o träffa de andra igen o fika o prata skit! =0)

Inga kommentarer: