Sidvyer, senaste månaden

måndag 31 maj 2010

Kennelträff i Säffle


I fredags åkte vi upp till Säffle på kennelträff o vi kom hem igårkväll...trötta men nöjda! Det har varit jättekul med mycket trevligt folk, god mat o bra instruktörer.
När vi kom upp i fredagskväll gick vi husesyn o kollade omgivningarna. Bella fick springa lös i skogen o hittade ett jättekul dike med vatten i o där sprang hon som en dåre fram o tillbaka o va ganska skitig när vi kom tillbaka...hahaha Så hundarna fick ligga i bilen medans vi packade in oss i ett rum.

Sen blev det tipspromenad o prata med hundfolk från alla sveriges hörn tillomed från Holland =0) Niklas o jag kom på 2:a plats med 9 rätt av 10!!! Vi har allt lärt oss lite av och om Helena o huskysar!!! Det blev en sen kväll innan alla gick o la sig.
Nemi

Blizzak (väldigt lik Bellas pappa)


Shiban Poppe spanar

Klockan 8 på lördagen ringde väckarklockan då va det dags för en gemensam frukost o sen promenad. Sen kom det en instruktör, Tina, o gick igenom ledarskap o dom som ville fick träna lite lydnad med hundarna. Mycket intressant faktiskt, lärde mig lite nyttiga saker. Sen blev det dags att äta lunch. Bara att sätta sig till bords...sååå skönt!!!! =0)



Lydnadsträning med Tina

Vi körde lite drag med dom som ville oxå...jag tog Ice o hans mamma Fiona o körde en liten sväng o Bella blev tokig...hon ville ju oxå va med! hahaha Men hon fick stanna kvar med Niklas, hon är ju alldeles för liten än men hon verkar redan fattat hur det ska gå till! Vi hann även med att bada hundarna i sjön. Både Ice o Bella njöt o Bella simmade riktigt bra =0)

Ice mamma Fiona o Ice ska ut o dra

Niklas o jag har varit i Nysäter oxå en sväng. Våra vänner Kicki o Marcus som har Nemo bor där o det va inte långt hem till dom. Så Niklas o Marcus skulle hämta lite grejer o jag hängde på =0) Kul kul! Synd att vi bor så långt ifrån varandra!

På kvällen blev det grillade hamburgare som vi satt länge ute i solen o käkade. Även den här kvällen blev det sent.... Men frukosten på söndagen va iaf kl 9 så vi fick lite sovmorgon.

Söndagen bjöd på solsken o vackert väder o det blev fotografering, städning o en massa prat o skratt! Vi fick även en genomgång om hur ett MH går till.


Ice o hans pappa o syskon...gissa vem som är Ice? hihihi

Bella med sina syskon o sin mamma


Elsa, Säfs, Bella o Nex

Ja det har verkligen varit en rolig helg! Både hundar o människor är trötta men glada. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om helgen men det är nog ingen som orkar läsa då så jag lägger in massor av bilder istället....

Inga kommentarer: