Sidvyer, senaste månaden

måndag 3 maj 2010

Helgen

Nu har Bella bott hos oss i snart 3 dagar o hon har blivit modigare o tuffare. Hon går gärna på upptäcksfärder o busar med Lilo, skälla på katterna är oxå kul ända tills dom säger ifrån...hahaha

Hon är jätteduktig med rumsrenhetsträningen, 3 olyckor har det bara blivit inne! 2 av dom va vårat fel som inte va uppmärksamma.

Igår va vi hos mamma o pappa på kalas, pappa fyllde 57 år den 28:e....Grattis!!!
Bella va med på kalaset o skötte sig jättebra. Hon hälsade glatt på alla som va där o la sig att sova bredvid soffan fast det va mycket liv o rörelse. =0) Så duktig!!!


Idag har hon varit med mig, Lilo o Ice på kisserundan. Va lite knepigt att gå med en liten som hoppade o sprang under benen o framför fötterna o tvärstannade för att spana på humlor, men det gick bra ändå. När Niklas kommer hem så får Bella va med honom medans jag tar ut dom andra på en långrunda. Måste säga att Bella är väldigt duktigt på att gå i koppel fast hon inte är van, det är inte mycket protester.

Vi gick upp till skolan o hälsade på mamma o de andra tanterna o det va spännande. Ja det är en väldigt go o glad liten valp vi har fått =0)



Inga kommentarer: