Sidvyer, senaste månaden

lördag 15 maj 2010

Lilo 3 år!


Vaknade imorse av att det spöregnade! Uschalinge!!! Stoffe som skulle ha fotbollsmatch i Skänninge idag..... Men Stoffe va på bra humör för han hade kollat på vädret o i Skänninge skulle det minsann inte regna, och trot eller ej så hade ungen rätt! Solen försökte att tränga fram genom molnen o det blev kanon väder för en fotbollsmatch! Boren kämpade bra men tyvärr blev det en förlust med 6-4.
När vi kom hem käkade vi lite o sen gick Niklas, jag o hundarna till skogen. Solen lyste nu o det va jättevarmt =0) Hundarna badade i vattenpölarna som fanns o det va så skönt att äntligen få lite värme! Väl hemma igen hamnade vi på baksidan o där har vi varit hela eftermiddagen. Hundarna har legat i skuggan o slappat o haft det skönt. Jonte har klippt gräset o jag har rensat bland ogräset som bara måste komma varje år!

Temperaturen har legat över 20 grader =0) TJOHO!!! En perfekt dag för Lilo som fyller 3 år idag! Svårt att fatta att hon redan är 3 år, vart har dom åren tagit vägen??


På kvällen kom Lena o Micke hit o grillade. Kevin blir kvar över natten han, så nu ligger dom i Stoffes rum o kollar på film =0) Själv ska jag gå o sova snart, är sååå trött efter en heldag utomhus....Zzzzz.....

Inga kommentarer: