Sidvyer, senaste månaden

fredag 7 maj 2010

Bella-Bus


Den här veckan har gått väldigt fort! Det har varit en väldigt kul, mysig men oxå stressig vecka.

Rumsrenheten går upp o ner. Oftast så blir det inget inne men det gäller ju att ha koll på henne. Vi har märkt att när hon blir nödig så går hon oftast in i matrummet o söker efter en bra plats så då är det bara att plocka upp henne o gå ut =0) Så snart så.....
Det är väldigt mycket spring i Bellas små ben o hon är överallt samtidigt....hahaha

Vi tillbringar mycket tid i skogen så hon kan springa omkring o både hon, Lilo, Ice o jag tycker om att va i skogen.

Hon har blivit tuffare i skogen nu, förut höll hon sig runt oss men nu kan hon dra iväg lite längre men bara så hon ser oss. Ser hon oss inte kommer hon i full galopp med svansen viftandes. Det är skönt att man kan ha henne lös, bäst o njuta av det så länge som möjligt.

Igår när vi va i skogen råkade hon komma lite för nära Ice när han lyfte på benet o han pinkade rakt på Bella...så det blev ett bad för henne när vi kom hem. Badet va väl sisådär, hon försökte att smita men det gick inte så till slut satt hon snällt i duschen. Så nu är hon ren o fin igen =0)


Hon har ätit dåligt ett par dagar men nu verkar det som att hon har kommit igång. Lilo o Ice har oxå ätit lite halvkrassligt, tror det är omställningen för dom alla 3. Men det börjar som sagt att bli bättre.


Hundarna har börjat att komma överens riktigt bra o dom busar o sover ihop allihop! Bella verkar gilla Ice lite extra mycket o kryper gärna ner hos honom i bädden =0) Så söta så...lite trångt men än så länge funkar det!

Inga kommentarer: