Sidvyer, senaste månaden

torsdag 20 maj 2010

Bella 11 veckor

Bästa kompisarna!


Snart har Bella bott hos oss i 3 veckor och allt har flutit på bra. Hon har kommit in i våra rutiner o Lilo o Ice har accepterat henne som en del av våran flock =0) I början tyckte framförallt Ice att Bella va en jobbig liten skit som tog all uppmärksamhet från honom, men nu har han tillomed börjat att leka med henne!


Sådär ska jag oxå stå när jag blir stor!

Bella leker olika med Lilo och Ice. Med Lilo är hon lugnare och mer hoppig o ska brottas o klättra på Lilo och med Ice ska hon springa o bli jagad. Man får va på sin vakt när hon busar med Ice för Ice vet nog inte hur stor han är egentligen, utan han brakar på som han gör med Lilo och det är ju inte så bra.

Bella har börjat få lite färg nu. När vi hämtade hem henne va hon nästan helt vit och nu är hon ljust röd på huvudet, hon har fått en rolig svart/brun mask runt ögonen i form av ett M, o på kroppen är hon lite svagt vit/röd/brun...ser nästan lite skitig ut...hahaha Så söter så! Ska bli kul o se hur det kommer att ändra sig.


Idag hoppas jag att solen vill titta fram men det ser mörkt ut, blir nog regn istället men det är iaf runt 20 grader så man ska väl inte klaga!

Inga kommentarer: