Sidvyer, senaste månaden

tisdag 25 maj 2010

Trädgårdsbus


Idag har Bella åkt bil alldeles själv! Hon gillade inte att åka bil själv förut utan satt i buren o tjöt o skrek så Lilo eller Ice har fått följa med som lite stöd och idag åkte hon själv o det funkade kanonbra!!! Inte ett knyst utan hon låg i buren o sov så snällt. Det är så skönt att ha 2 stora hundar som är så säkra o lugna (iaf på de flesta ställena!) som kan hjälpa till att fostra lilla Bella.

Hon har även varit själv hemma med Lilo o Ice medans vi va i affären en snabbis. Jag satte upp kameran o filmade när vi åkte o alla 3 låg i hallen o sov, rörde sig inte en millimeter! Hoppas att det håller i sig!


Annars är vi ute mycket på dagarna, jag o doggsen. Vi har tillbringat många timmar i skogen men på sista tiden har jag fått så in i hel_ _ _s ont i ryggen igen så nu har vi tillbringat mycket tid i trädgården istället med söklekar o bara ligga o ha lite tråkigt i skuggan =0) Det behövs ju det med, man kan ju inte alltid ha roligt o ha nåt att göra.


Bella springer o busar mycket med Lilo ute o Lilo är jätteduktigt på att leka med Bella, hon är så försiktig o snäll. Koppelträningen går framåt men det är inte lätt att knalla med 3 hundar varav en vild valp som luktar lite här, sätter sig o tittar på ett grässtrå som svajar i vinden eller jagar en humla som flyger förbi...hahaha Men vi tar en promenad i taget så ska det nog gå det med till slut!

Inga kommentarer: