Sidvyer, senaste månaden

lördag 11 september 2010

Utställning


Nu är jag så trött så trött! Skulle kunna somna ståendes tror jag, det får bli en tidig kväll.

Bella, Niklas o jag har ju varit i Tranås på utställning idag. Vädret va sisådär, kom lite fint regn ibland, så det är tur att vi har tältet att kura ihop oss i. När vi skulle åka hem kom självklart solen o värmen! Typiskt va?!

Jag va duktig o packade med mig extra strumpor idag (blev så blöt sist) men glömde stövlarna hemma! Efter ett par timmar i blöta skor o strumpor va jag ju tvungen att byta, men då kom ju problemet...på med torra strumpor ner i blöta skor, då kunde jag ju lika gärna ha på mig de jag hade!!!

Men då kom jag på en snilleblixt!!! Om jag tar på mig plastpåsar utanpå dom torra strumporna så håller jag mig ju både varm o torr om fötterna! Så fick det bli, med 2 bajspåsar!!! Hoppas ingen såg mig...... =0)


Bella va jätteduktig i ringen idag. Första gången vi va inne skötte hon sig superbra. Stod precis still o travade jättefint. Det blev ett HP o BIR valp o vidare till final =0)


I finalen däremot va hon inte riktigt med på noterna. Hon hoppade o strulade o ville inte stå still! Jag misstänker att det va för att hon har den dumma ovanan att inte kissa o bajsa utanför Motala kommun! Hon håller sig ända tills vi kommer hem o då är det panik!!!! Så i finalringen strulade hon nog för att hon va kissnödig o hade svårt att stå still....

Men det gick bra ändå...... Hon blev BIS 4 av ca 25 valpar!!!! Hon e duktig hon =0)


Hennes kritik idag blev:

Väl ihopkommen tikvalp. Vackert uttryck. Piggment harmoniserar med färgen. Bra öron. Bra hals och rygg. Välansatt svans. Bra vinklad runt om. Rör sig lätt och ledigt. Bra valppäls!








Inga kommentarer: