Sidvyer, senaste månaden

söndag 5 september 2010

Premiärtur


Idag har vi varit ute hos svärfar ute vid Omberg. När vi ändå skulle dit passade vi på att ta med oss kickbiken o köra lite drag.

Lilo o Ice blev galna när dom fick hoppa i selarna! Dom hoppade o tjöt =0)
Jag körde från Bosse och bort till slalombacken o där vände vi. Det blev 4 km o både Lilo o Ice va superduktiga idag! Ice imponerade stort på mig, han kan ju börja nafsa efter Lilo när han tycker att det går för fort eller inte har nån lust att springa längre, men idag va det han som drog både mig o Lilo! Han kämpade o sprang så fint så =0) Det va så härligt att se honom!

När vi skulle dra iväg så stannade det en motorcykel o kollade på oss. Niklas hörde va dom sa och dom hade visst sagt att "Nu går det undan" när vi drog iväg! hahaha Och det stämmer ju, fasen va det går undan i starten......

Bellabus blev galen när vi kom tillbaka, hon vill ju oxå springa! Men snart så kanske man kan köra henne oxå. Men hon måste nog lära sig att gå på en sida o inte va överallt först =0)


Jag vill köra igen! Fan att vi inte har bra grusvägar utanför huset, utan måste åka iväg. Annars hade vi kört mycket mycket mer, det är ju så förbaskat kul!!!!! Nä, det får bli ett hus på landet med massor av bra grusvägar som är hur långa som helst när vi har jobb båda 2 och har fått det här huset sålt! Då ni, då ska det köras =0)




Inga kommentarer: