Sidvyer, senaste månaden

torsdag 25 februari 2010

Busfabriken

Idag har vi varit i nästan hela Linköping o letat efter nya vinterskor till Stoffe!!! Det finns ju för fasen inga nånstans...bara i mini storlekar eller oxå i bamse storlekar, o en väldnas massa vårskor i tyg! Hopplöst..... Tillslut köpte vi ett par varmfodrade gummistövlar med en varm sula till. Så jag hoppas att dom är bra o att det blir vår istället =0) Hittade även att par dojjor till mig för 100 kr....stövletter eller vad det nu heter (stövlar med lågt skaft)


Efter allt springande in o ut i skoaffärer, som Stoffe inte hade så mycket emot, så drog vi iväg till Busfabriken o slog ihjäl några timmar =0) 3 timmars lektid går väldigt fort o vips så va det dags att bege sig hemåt. 2 trötta men nöjda barn satt det i baksätet =0)



Jonte o Stoffe försökte få en Simpson figur i en sån där "klo maskin", Jonte fick ingen men Stoffe fick en.....Maggie...hahaha Han va väl inte sådär jätteglad, han ville ju ha Bart eller Homer så Maggie fick jag glatt hålla i...hahaha
Hemvägen gick långsamt...snöade massor igen, så väl hemma va det bara att bege sig ut o skotta igen.....VILL INTE HA MER SNÖ NU!!!!

Inga kommentarer: