Sidvyer, senaste månaden

måndag 8 februari 2010

Årets första Semla


Igår tog Niklas o jag en sväng ut till Råssnäsudden med hundarna. Rundan va jättefint plogad o sandad, trodde vi inte så vi blev positivt överraskande =0) Vi mötte massor av olika hundar o människor o både Lilo o Ice skötte sig superbra. Brydde sig inte så mycket om de andra hundarna utan hade fullt upp med att pulsa i snöhögarna!!

Ice hittade ett hål i en snödriva o halva han försvann in...Lilo va inte sen att hänga på, hon tog ett framtass skutt o dök rakt in till Ice...hahaha Folk som gick förbi skrattade gott åt dom =0)

Efter promenaden tog vi en sväng in på Meddo för att tina upp...sååå skönt!!! För det blåste väldigt kyliga vindar ute på udden.

Eftermiddagen spenderade vi hos Katta o Roger. Dom bjöd på semlor o på kvällen fick vi även köttgryta...Väldigt gott!!! Det va evigheter sen vi träffades så det va jättekul...Sabine hade växt en hel del o pratade massor =0) Hon är så söt!!! Hon imponerade på mig genom att spela spel på Kattas Iphone!!! Ungen är ju bara 2 år o redan tekniskt...hon visste precis hur man skulle göra o var man skulle trycka!!! =0)

På kvällen hängde Lena med mig o hundarna på en promenad. Det va kallt som sjutton men ändå skönt =0) Vi skulle bara ta en liten runda men det blev över en timme...hahaha

Idag blir det en sväng till Fivelsta för att fylla på frysboxen med hundmat o sen skulle Kevin följa med Stoffe hem från skolan. Dom skulle sjunga karaoke...Hmmm.....

Inga kommentarer: