Sidvyer, senaste månaden

fredag 24 oktober 2008

Skogspromenad

Igår eftermiddag åkte Niklas o jag med hundarna till tennisplanen så att dom skulle få busa o springa av sig lite...skulle ha velat cykla egentligen men har tyvärr fått punka!!! Så det fick bli tennisplanen, går ju det med men det är ju inte riktigt samma sak.
Snart dags för en huskyträff tycker jag???!!! =0)

Idag har jag varit på en liten skogspromenad med doggsen, vet inte om det va så smart egentligen för j****r va det blåste o knakade i träden innan man hade kommit in en bit....scary!!!! Men men det va inget träd som föll över oss iaf o vädret va görskönt i skogen, inte lika blåsigt som utanför o faktiskt riktigt mysigt med alla löv som har ramlat av träden o lagt sig som en stor fluffig matta =0)
Hundarna fick balansera på några stockar o stenar, busa lite o knalla runt o sniffa lite här o där =0) Dom va superduktiga idag.

Lilo är riktigt duktig, hon lyssnar verkligen när man säger till henne nåt o oftast lyder hon oxå.... =0) Har funderat på att släppa henne i skogen nån gång men har inte vågat än...tänk om hon får för sig nåt helt annat än att lyssna på mig o springer iväg???? Nä det får nog vänta ett tag till....

3 kommentarer:

Wolfprintz sa...

se där,ja det är verkligen blåsiga tider nu... tiden rinner iväg o snart e re jul ^^ ni får ta o komma över snart vetja ;) kramissar

monika sa...

Vad gör ni på söndag?! Ska vi ta en sväng till tennisplanen då?

monika sa...

Malle hade förslaget att vi kör ett race runt birgittas udde med cyklar eller ja trehjuling funkar också? Det är jättefint där.
Hundarna blir så taggade av att det är fler som kör och vi behöver verkligen ren dragglädje allihopa :D

Sen kan vi åka och springa av dom i tennisplanen och kanske fika eller nåt.
Vad sägs? :)