Sidvyer, senaste månaden

måndag 3 mars 2008

Kalas




Då har den här helgen oxå rusat förbi!! Det går så jkla fort, man hinner ju knappt med.... I lördags hade vi kalas hela dagen (Niklas fyllde 32 den 29:e)..min familj kom först och fikade på lite nybakta bullar och jordgubbstårta..Muuumsigt värre :0) Sen på kvällen kom Niklas familj (vi brukar dela upp familjerna för vi blir så många annars, kan ju va kul om alla får en sittplats!) Då käkade vi nachogratäng med sallad...oxå det muuumsigt värre :0) Sen kollade vi på melodifestivalen...måste säga att Björn är ju bäst i hela programmet..."stage dive".....hihihi


I går (söndag) va vi i Linköping & hejade på Jonte som hade innebandy match mot FC Linköping. Vi tog med hundarna in annars hade jag fått gått upp kl 05.30 för att rasta hundarna innan vi skulle åka & det kände jag definitivt inte för & inte Lilo & Ice heller för den delen!! Så dom fick följa med!! :0) Vi tog en långpromenad innan matchen därinne istället, fick dom lite nytt att sniffa & titta på...& jag me!!Ja kanske inte att sniffa på men att titta på iaf... :0)


Vi tränade lite kontakt övningar, Ice lyssnar inte så bra,funderar på om han verkligen heter Ice ibland..hahaha Vi hoppade över cykelställ, sniffa i skogen, tränade stanna & sitt m.m. Vi hade det allmänt trevligt & mysigt på våran promenad... :0) Sen fick hundarna lite vatten & lägga sig i bilen & sova medans jag gick in & kollade på matchen...som tyvärr inte gick så bra, förlora med 11-2, bättre lycka nästa gång!


På eftermiddagen/kvällen hade vi en filmkväll...gud så skönt det va & bara ligga i soffan & slappa & titta på film...somnade nog redan kl 18!!! :0) Men gött va det!!!


Inga kommentarer: