Sidvyer, senaste månaden

söndag 13 december 2009

3:e Advent

Då brinner det 3 ljus i ljusstaken, bara 1,5 vecka kvar till Jul!! Usch va fort det går.....hinner ju inte med längre!!!

Idag åkte Niklas o jag iväg till tennisplanen med hundarna, det va evigheter sen sist så det behövdes.... När vi va där så började det att snöa, mysigt =0) Hoppas det kommer mer o att det ligger kvar över jul =0)

Hundarna sträckte ut ordentligt o lekte o tjoade!!! Vi hade med oss Lilos varmkorv o Ice tennisboll. Hon är så rolig med sin korv...när man piper med den kommer hon direkt o hämtar den o bär så försiktigt, hon bar den ända från tennisplanen o in i bilen när vi skulle åka hem =0) Hahaha
Vi ska försöka att åka iväg lite oftare till tennisplanen, det är ju både nära o skönt att kunna släppa hundarna fria =0) Slippa o sitta fast i ett snöre hela tiden! Man skulle ha en så stor rastgård hemma på tomten!!! =0)

På eftermiddagen hade vi bjudit över mina föräldrar på adventsfika. Jag hade en bakdag igår o gjorde Lussekatter o banankaka =0) Va mycket trevligt o gott, Pappa fick med sig en påse med lussekatter hem =0)

I torsdags hade Christopher Lucia med skolan på kvällen, va så fint så =0) Det märks att dom har blivit större barnen, det va inget lek o bus i luciatåget utan dom va så ordentliga så =0) Jätteduktiga!!!

Igår va Jonathan i Stockholm med konfirmationen. Dom hade varit på museum, gått i Gamla stan o shoppat o tittat på en teater på Dramaten. Teatern tyckte han va sisådär men annars hade det varit en jättebra dag! =0)









Inga kommentarer: