Sidvyer, senaste månaden

tisdag 20 oktober 2009

Tisdag....


Idag är det tisdag. Det har varit en sån där gråmulen o "regnet-hänger-i-luften-dag" idag.
Har höststädat lite i trädgården o tagit ner studsmattan. Men först fick Stoffe o jag åka till stan o köpa nya gummistövlar, hans va försmå så dom fick Kevin =0) Så nu kan det bli ruskväder...fast helst inte!! =0)

Hundarna fick oxå va ute en sväng, Ice såg ut som kossorna gör när det är vårrus ut i hagen...han hoppade o stojade runt o rullade o tyckte nog att det va riktigt gött ute idag!!! Synd att man inte hade kameran i närheten då!! =0) Lilo hon gnagde mest på sitt ben o låg o glodde på Ice som om han vore helt dum i huvudet!! Hahaha Sötisarna =0)

Jonte har varit i kyrkan idag!! Han ska konfirmeras i vår...Ungdomarna nuförtiden kan gött behöva gå i kyrkan o få lite guds ord...hahahaha Han tyckte faktiskt att det va kul så, o den 28 November skulle dom åka till Stockholm o gå på teater o julmarknad =0)

Nu har vi fått våra papper till utställningen i Växjö den 31 oktober...29 st anmälda Siberian Huskys!!!! Lovar att det är Bedarra...Bedarra o lite Bedarra till!!! Dom är svåra att slå då dom har så många o fina hundar men vi ska göra så gott vi kan Ice o jag!!! =0)

Den 15 November (om jag minns rätt) så bär det av till Örebro på utställning, då skulle visst Helena oxå ställa ut så det blir kul att träffa henne igen =0)


1 kommentar:

Wolfprintz sa...

sedär inte bara Diego som växer så de knakar ;), diego väger hela 32 kilo nu, varo vägde han i samband med vaccinationen idag ^^ :)