Sidvyer, senaste månaden

onsdag 10 juni 2009

Sommarlov =0)

Idag har det varit skolavslutning. Först ut va Christopher. Dom samlades 8.30 på skolgården i regn o rusk. Inge vidare väder =0( Tyckte så synd om alla tjejer som hade fina sommarklänningar o lockat hår...så fina så men fy va dom frös!
Sen gick dom i samlad trupp ner till kyrkan o sjöng o pratade innan dom gick upp till skolan igen o samlades klassvis i klassrummen. Där bjöds det på glass o kramar o ett "ha ett trevligt sommarlov" =0)

När "skoldagen" va slut åkte vi till Lena o käkade tårta...vi har bestämt att vi ska göra det på varje skolavslutning, en ny liten tradition=0)

Klockan 18 va det dags för Jonathans avslutning. Dom va i Liseberg igår o kom hem vid 01.45 så därför hade dom avslutningen på kvällen istället.

Det bjöds på tårta o sång. För dom elever som slutade blev det betygsutdelning o paket.

Jonte skulle ha spelat gitarr men han missade att dom skulle samlas idag kl 17 för att gå igenom låtarna (han sov på bussen när informationen gick ut sa han) så han satt på stolen o hejade på istället =0)

Jonte o några till i skolan har varit o spelat in en skiva som Amanda o hennes pappa hade bränt ut på cd skivor som alla fick =0) Hade jag inte en aning om så det va kul!!!! =0) Stoffe spelar den för fullt nu.....hahahaha
Ja ni ser ju vem som är Jonte...han med gipset...hahaha
På fredag åker vi upp till Säffle för kennelträff med Ice men först lämnar vi av Lilo hos sina bröder Demon o Rosco med familj. Där ska hon få leva hundgårdsliv till Lördag! Ska bli kul att se Diego som inte är så liten längre o träffa Kim o Jimmy igen =0)
Lilo kommer nog att leva livet, får väl se om vi får med oss henne hem sen...hahaha

Kennelträffen ser jag oxå fram emot....Helena har 5 veckors sibbe valpar!!!! Kan hända att det saknas en eller två när vi åker hem....hehehe Va inne på hennes hemsida o såg nämligen att den ena hanen är BLÅÖGD!!!!! Himmla tur att det inte är en tik........ =0)

Om vädret tillåter så ska Niklas, jag o Ice tälta fredag till lördag (barnen ska va hos sin farfar)....men bara om vädret tillåter annars får det bli nåt vandrarhem el liknade.


Inga kommentarer: