Sidvyer, senaste månaden

måndag 16 maj 2011

Kennelträff!



Nu har kennelträffen varit. Vi åkte upp till Värmland vid 16.30 i fredags och kom hem igårkväll.Det har varit en rolig helg med roligt folk o massa fina hundar =0)
Vädret har varit ganska bra, inte för varmt o inte för kallt med regn natten mellan lördag o söndag. Så det kan vi inte klaga på.

På lördagen var det gemensam frukost kl 8.00 o sen va det tipspromenad, lydnad för de som ville. Mats som är en jätteduktigt hundförare gick igenom (med oss som kör drag) allt som är bra att veta om linor, selar, tävlingar, hundar....Massa bra tips o råd! Efter det åkte vi o körde drag med alla Huskys som va på plats ca 15 st.

När vi kört färdigt följde Niklas o jag med hem till Kicki o Marcus som bor i Nysäter (där vi körde draget) för att kolla in huset dom har flyttat till.

Senare på kvällen blev det grillat o till det blev det en hel del dricka. Mats skulle gå o lägga sig 21 sa han, men då åkte Captain Morgan fram så klockan blev närmare 03.00 innan Niklas ,jag, Marcus, Bror o Mats somnade o klockan 9 dan efter skulle vi köra drag igen....lite småsegt kan jag säga hahahaha Men kul som 17 hade vi! =0)

Söndagen blev det drag, gemensam lunch, en veterinär kom o pratade o städning av huset. En toppenhelg har det varit!!!! Här kommer lite bilder, fler finns på min facebooksida.


Bella med bror, halvbror o mamma


Ice med sin syster o mamma o pappa


12spann!


Bella o Donzi


Inte varje dag man ser såna här skyltar!

Inga kommentarer: