Sidvyer, senaste månaden

söndag 1 juni 2008

VARMT!!!! =0)

Vilken kanon vecka det har varit...varmt o skönt!!! Hoppas att sommaren har kommit för att stanna!!! :0)

Nu är det bara en vecka kvar till den stora utställningen i Vänersborg, börjar bli riktigt pirrigt nu, det blev inte bättre med pirret i fredags...då kom nämligen nummerlappen o alla andra papper...nr 18 i ringen o nummerlapp nr 272!!! Hoppas att det är ett bra nummer bara...vi siktar ju på rött..hahaha Det är massa hundar anmälda, på lördagen är det 1496 st hundar o totalt på hela helgen är det 2848 st!!!! HJÄLP!!!!

Niklas försöker att cykla med Ice varannan dag, men nu är det så varmt så då går det inte, han börjar bli riktigt vältränad nu. :0)



Vi va i Linköping o inhandlade tygburar till utställningen i veckan, kan va bra att ha så Ice kan lägga sig o slappna av lite (blir ju en långdag), synd bara att katten gillade buren mer än Ice...hahaha

Lilo älskar sin, hon ligger nästan jämt i den men Ice är sisådär...vi får träna lite med honom om inte Signum hinner före..hahaha

I fredags va vi över hos grannen o pratade o drack lite "dricka", mycket trevligt!!! Det är kul med grannar man kan prata o umgås med!!! Hoppas vi på att det blir fler tillfällen..... :0)

Ice har "legat" i poolen hela helgen o göttat sig....




1 kommentar:

monika sa...

Det ser verkligen härligt ut med en pool. Har ni testat vattenspridare på hundarna?

Spike hälsar att på kvällarna så är det skönt och svalt så då vill man cykla och arbeta :)

Lycka till på utställningen!