Sidvyer, senaste månaden

lördag 7 juni 2008

Tjoho!!!!! =0)

Nu har vi kommit hem efter utställningen i Vänersborg...det var varmt,varmt o åter varmt..vi har nog bränt upp oss rejält idag då vi har suttit i solen nästan hela dagen!!!

Vi åkte upp redan igår kväll, (lämnade barnen och Lilo hos Niklas pappa) Inatt har Ice tältat för första gången i sitt liv!!! Det gick jättebra både han och vi sov som grisar...hahaha

I morse va vi uppe kl 07.00 och packade ihop tältet och rastade av Ice ordentligt innan den stora utställningen skulle börja kl 09.00!!!! Kan säga att man kände av nerverna lite när vi åkte till parkeringen och började packa upp alla saker...bur, stolar, kylväska, vatten, vattenskål, borstar, vaccinations intyg mm mm.......det är ganska mycket grejer som ska med!!! :0)

Det va massa folk och hundar av alla möjliga och omöjliga sorter...ganska kul att bara sitta o titta på folk och deras hundar, vad en del håller på, det va toffsar som skulle fixas och en del gick med "tyg" runt öronen för att dom inte skulle bli krulliga.....JÖSSES!!!!

Ice skötte sig jättebra både i ringen och utanför!!! Han fick 2st 1:a placeringar, 1st 3:e placering och ett CK= Champion kvalitet!!!!

Mycket bra!!!! Vi är sååååå stolta över honom!!!! Uppfödaren är oxå stolt.... :0) Han som inte ens har fyllt 1 år än =0) Vi firade med varsin stor mjukglass...Mmmmm

Kritiken lyder:

A bit course in head, good bodyshape, good topline, good tailcariage, acceptable coat, good movement!!!! :0)

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra gjort av er alla.Känn er stolta. Dina föräldrar.