Sidvyer, senaste månaden

onsdag 7 maj 2008

1års spruta


Idag har vi varit hos veterinären och tagit både 1 års sprutan och p-spruta på Lilo..så nu blir det inga valpar!!! Gud så skönt att slippa hålla reda på Lilo o Ice hela tiden och oroa sig när hon löper...kan ju gå undan om dom får för sig nåt...hahaha

Efter veterinären åkte Lilo,Ice o jag ut till Råssnäs planen o knallade runt...gick ner till pariserviken o kände på vattnet.

Det har varit riktigt varmt idag så Lilo o Ice passade på att svalka sig o busa i vattnet...själv tyckte jag nog att det va lite för kallt fortfarande för att bada....men om värmen håller i sig så kan man nog bada snart :0)
Efter våran strand/skogspromenad åkte vi hem o satt i trädgården o bara slappa o sola...Mmmm så gött det va....en kaffe i ena handen o en glass i den andra, hundarna fick 2 frusna fiskpinnar var att gnaga på :0)
Jag håller på att träna Lilo i att ha tråkigt o slappna av ute..(hon har lite svårt för det, hon vill nämligen att det ska hända nåt hela tiden så fort man är ute, inne däremot slocknar hon som en gris)...när det är så här fina dagar så är det inte så tråkigt i att träna i att ha tråkigt!!! Hängde ni med....Hahahaha :0)


1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka härliga promenader! De har verkligen varit varmt den senaste tiden, 1 års sprutan ska vi också ta snart..
Tänkte kolla om ja kan länka din blogg till hemsidan? Samlar på mig lite hemsidor som är värda att ta en tit på. // Sirpa och anna