Sidvyer, senaste månaden

tisdag 17 augusti 2010

Tennisplanen


Nu öser regnet ner utanför fönstrena o det är faktiskt lite småruggigt härinne. Undrar om man kan tända en brasa? Niklas o jag har varit iväg o lämnat in en jkla massa kläder till Röda korset som barnen har växt ur. Blev nästan tomt i garderoberna...ha ha ha

Igår åkte vi till tennisplanen igen. Vi har börjat vara där ganska mycket nu o hundarna älskar det. Dom reser sig i buren redan innan vi svänger in så dom vet nog vart vi ska o det är såååå svårt att sitta still i buren o vänta på att man får hoppa ut!

Innan dom får springa iväg o busa måste dom snällt sitta o vänta okopplade på ett varsågod o det syns hur det spritter i benen på dom. När kommandot kommer så sticker dom iväg som ett skott! Bella hänger faktiskt med Lilo o Ice ganska hyffsat nu, hon är riktigt snabb =0)

Eftersom våra hundar gärna sticker om dom skulle vara lösa så är tennisplanen rena drömmen! Inhägnat med jättehögt stängsel o ingen som helst möjlighet att smita. Bara att passa på att träna inkallning o en massa annat skoj.

Lilo o Bella är superduktiga på inkallningen, kommer som ett skott när man ropar! Nackdelen med Bella är att hon inte har hittat sina bromsar än, så oftast får man vika av när hon närmar sig annars brakar hon rakt in i en!
Se upp!!!

Ice däremot har knäck i öronen (oftast) han reagerar inte ens när man ropar på honom. Man kan ropa alla möjliga namn men inte kommer han för det! Han kommer när han själv vill....och så vill inte jag ha det! Men någon gång ska man väl lyckas med honom oxå =0)

Bella är anmäld till utställning i Tranås den 11/9, håller tummarna för att hon är lika duktig då som hon va i Finspång! Bellas bror Nex va på utställning i helgen i Åmål med Helena o det hade gått superbra, han blev BIS valp =0) Så stort Grattis Helena o Nex!!!


Visst är Bella o Nex lika?? Ser ut som tvillingar =0)



Inga kommentarer: