Sidvyer, senaste månaden

måndag 14 juni 2010

Hundgårdsbygge


Nu har vi kommit igång med hundgårdsbygget!!!!! Det kommer bli så bra!

Vi började i lördags i storm o småregn som ibland övergick till uppehåll...efter ett tag gav vi upp. Man blev så blöt så igår tog vi tag i det igen, då va det sol o bara lite blåst. Hundarna låg i tittade intresserat på oss o Bella sprang omkring o kollade så allt gick rätt till. =0)

När vi hade fått dit "bottenramen" efter mycket slit o skulle börja med hörn reglarna så märkte vi att vi hade mätt lite fel...nätet skulle inte räcka till hela hundgården så det blev till att såga o göra den mindre...Typiskt!!! Dubbelarbete!!! Hade vi mätt rätt från början så hade vi kommit mycket längre igår ju. Men men nu är iaf botten klar o 2 hörnreglar sitter uppe =0) Vi hann inte göra mer igår då Frida (barnens kusin) fyllde 9 år o vi skulle dit på kalas.

Jenny hade bakat en himla massa goda kakor o 2 sorters tårtor! Mums! =0)

Vi hade med oss Bella, och hon o Smilla lekte o hade kul. Dom är ju nästan lika stora, Bella är lite större, hahaha. Men Smilla är ju en Jack russel så....

Idag har Stoffe varit hos tandläkaren o det gick ganska bra, ett litet hål som ska fixas till så det inte blir större bara. När vi ändå va på stan så passade vi på att köpa strumpor till honom o så hittade han ett par skor oxå =0)

När Niklas kommer hem hade jag tänkt att vi skulle ut o fortsätta på hundgården...om han vill o orkar!

Inga kommentarer: