Sidvyer, senaste månaden

fredag 16 april 2010

Skogen

Idag är det fredag...äntligen! Vädret är lite halvdant idag, ena stunden är det soligt o skönt för att sen bli halvmulet o kyligt. Ska man våga sig ut i trädgården eller kommer regnet då...det är frågan?!


Hundarna o jag har varit i skogen idag igen. Vi är i skogen nästan varje dag, det är så lugnt o skönt där o massor av stigar man kan knalla runt på. Vi hittade en myrstack, där va det mycket livat. Myrorna sprang omkring som galningar i solen o konkade o bar på barr o annat dom hade hittat.

På vägen hem fick jag för mig att vi skulle gena genom skogen o upp på grusvägen, det va en stig där innan dom började hugga ner träden. Det tog ganska lång tid att gena så det blev nog snarare en omväg, vi fick nämligen halvklättra på en massa nersågade träd o granar! Men hundarna fick ju iaf lite balans o klätter träning =0) På vissa ställen va det väldigt kärrigt så när vi kom hem fick det bli en dusch för oss alla 3! =0)



En inte så glad Lilo efter duschen!

Ice gillar ju vatten så med honom är det inga problem att duscha o föna efter, han knallar så glatt in i duschen, men Lilo är inte lika förtjust över varken vatten o eller att bli fönad så hon är inte så glad just nu....hahaha

Söt =0)


Vacker =0)

Men nu är dom så rena o fina så och det är ju bra för imorgon åker vi till Helena =0)

Inga kommentarer: