Sidvyer, senaste månaden

måndag 19 april 2010

R.I.P Therese


Hundarna o jag har suttit ett par timmar på en brygga i Rävabacken o tänkt. Jag fick tråkiga nyheter igår om en kär barndomsvän som tyvärr lämnade oss igår.

Jag lärde känna henne redan på lekis, vi bodde i samma kvarter o lekte väldigt mycket ihop. Vi gick i samma klass ända till högstadiet... Vi hade alltid så kul ihop o hittade även på lite hyss som vi satt o skrattade åt stax innan jul förra året.

Therese fick cancer för ca 2 år sedan o har kämpat o kämpat samtidigt som hon har tagit hand om sina 3 barn. Hon va en mycket stark person o mycket omtyckt bland sina nära o kära.

För knappt en månad sedan blev hon "frisk" från cancern, hon såg fram emot en flytt till en större lägenhet med trädgård o hon skulle äntligen få ha sina barn hemma hos sig igen!

Men tyvärr så ville ödet inte samma sak, hon sjuknade in i en svår lunginflammation strax efter flytten o blev sängliggandes på sjukhuset med extra syre. Tillslut orkade inte hennes kropp mer o hon dog lugnt o stilla i sin pappas famn.....

Kommer att sakna dig Therese men jag vet att du är på ett bättre ställe nu o att du alltid kommer att vaka över dina kära barn. Ta hand om dig så ses vi i Nangijala! Kram Linda

1 kommentar:

Katta sa...

Det var inte kul för din kompis. Beklagar sorgen. Kram Katta