Sidvyer, senaste månaden

onsdag 6 maj 2009

Bageri :-)

Här har det bakats o grejats i 2 dagar nu. Vi fick ett ryck häromdagen o bestämde att nu jklar ska vi ta o baka bröd,bullar m.m. Bröd är ju så in i bomben dyrt att köpa o så smakar det ju sååååå mycket bättre med hemgjort =0)
Så nu är frysen snart överfull med hålkakor, limpor, lantbröd, bullar.......Mmmmm!!!

Annars så har veckan varit varm o skön, riktig sommarvärme =0) Långa o många promenader runt kanalen....Härligt!!!

I söndags åkte vi in till Linköping med hundarna till Jägarvallens 40 års jubileum, dom hade 40% på vaccinationer på hund o katt så vi passade på att vaccinera Lilo o Ice när vi va där....382:- för 2 sprutor o 2 rullar med bajspåsar!!! Billigt!!! =0)

Nackdelen va väl att det va så jkla mycket folk så vi stog nästan 1 timme i kö för att komma in!!!! Efter sprutorna gick vi till deras baksida där polisen hade hunduppvisning i bla lydnad, sökning av knark i en bil, bevakning av fånge.....Snacka om att dom hade pli på sina hundar!!!
*imponerad*
Det va även en pytteliten hundutställning för dom som ville ställa sina hundar. Både blandraser o renraser va välkomna....men vi struntade i den. Dels för att ringen va så himla liten så man kunde inte ta så mycket mer än 5 steg på varje sida o sen fick man bara en vanlig bedömning.....Vi vill ju vinna rosetter!!! Hahahahaha

Men det blev mycket socialträning o det är inte helt fel det heller! Hundarna skötte sig exemplariskt =0) Lilo la sig tillomed o vila mitt i allt ståhej!!

Det va många som påpekade våra hundar o sa kolla vargarna va fina, så veterinären föreslog att vi kunde stå o ta betalt, 10kr för den som ville klappa vargarna....hahahaha

Inga kommentarer: