Sidvyer, senaste månaden

fredag 10 april 2009

Vårstädning

Den här veckan har kidsen haft påsklov o det varit superfint väder så jag har sovit ändå fram till 8-9 =0)
Sen har det blivit frukost, promenad o ut i trädgården!!!

Hundarna har stormtrivts ute...vill ha hundgård!!!! Helst igår redan.....men men den kommer så småningom =0) Om grannarna samtycker förstås...får baka lite mutkakor...hahaha

Jag har rensat bort all småsten så att vi kan lägga på ny matjord o så gräs. Blev så fint så =0)

Vårat "ogräshörn" har oxå fått sig en vårstädning så den ser riktigt bra ut nu, så nu ska det bara grävas o forslas bort en massa jord o annat smått o gott som jag hittade under jorden så som knivblad,krokar, kokosnötter (skalet) m.m!!!! Sen ska hundgården hamna där......=0)

Idag har vi varit i Team Sportia hallen mellan 8.30 och 14 ca...Christophers lag spelade i Radiomasten cup. Dom spelade suveränt bra idag....av totalt 4 matcher så vann dom 4!!!!! Och det stort oxå....12-0, 10-1 osv. Stoffe gjorde 2 mål o va hur stolt som helst!!!! =0)

Eftermiddagen blev en skogsrunda med hundarna. Gud så skönt att få komma ut o röra på sig efter en innedag. Hittade massor av vitsippor, så nu är det snart alldeles vitt ute i skogarna =0)

Efter lite käk till oss människor o varsitt grisöra till hundarna så gick vi upp o rev den sista väggen!!! Inte mycket kvar nu....sååååååå sköööönt!!!! Rummen blir ganska så stora o barnen längtar nog lika mycket som jag tills rummen är inflyttningsklara =0) När Stoffe fyller ska det va klart har jag sagt...han fyller 21 maj!!!! Men det ska det nog bli nu när Niklas oxå är hemma på dagarna..... Nä nu blir det till att lägga sig i soffan med vetekudde o piller o en kaffe!!!! =0) Det är ju FREDAG, HELG o PÅSK!!!!

GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOP =0)

1 kommentar:

Marlene sa...

Hej!
Ska ni inte på husky-dagarna? www.sh-dagarna.se det går fortfarande att anmäla sig!
Ha det fint i vårsolen :)