Sidvyer, senaste månaden

lördag 27 december 2008

Mellandagarna

Nu har Julafton kommit o gått...

Julafton tillbringade vi hos Lena o hennes familj. Vi va där hela högen utan Pappa som tyvärr åkt på lunginflamation!!!! Trist men vi får åka till Mamma o Pappa o fira lite när han har blivit frisk. =0)

Barnen va väldigt otåliga i väntan på att tomten skulle komma...Emma hon tjattrade i ett!!!! Hahahaa Uppspelt som tusan...men det är ju så det ska va, hade varit förskräckligt tråkigt om barnen satt tysta på varsin stol o inte sa ett knyst! (Fast oxå lite skönt...... ;0) )

Hundarna skötte sig hyffsat, lite svårt att varva ner o lägga sig i ett hörn o sova/vila. Lilo hon satt mest o tittade på Tiny eller rättare sagt hans bur...Tiny låg o sov hela tiden!!! För er som inte vet vem Tiny är så är han en Sibirisk dvärghamster....så hundarna o han är ju nästan släkt...hahaha

Barnen fick massor av paket bla så fick Jonte en mobiltelefon, en radiostyrd helikopter, Bio biljetter, Guitar Hero, kläder, Ishockeyspel....... Stoffe fick bla Guitar hero (han oxå så dom kan köra mot varandra) lego, kläder, Ipod, Jacka, Twister.......
Hundarna fick varsitt märgben..mycket mumsigt =0)

På Juldagen åkte vi ut till Niklas pappa vid Omberg o firade lite till.
Niklas lillasyster Dessan va där med sin nya hund Dina, en korsning mellan Jack russel o parson. Lilo o Ice gick jättebra ihop med henne. Det va lite svårt att sluta att lukta på henne o låta henne vara bara, hon va ju så liten o söt...hahaha
Kul att dom får träffa lite andra hundar än Huskys ibland det behövs det med!!!

Av Bosse (barnens Farfar) fick Jonte en stor radiostyrd bil som tyvärr inte ville funka ordentligt så Farfar får byta den. Stoffe fick ett bauta stort Star Wars Lasersvärd som han har tjatat om i... jag vet inte hur länge!!!! Gissa en som va mycket nöjd???!!! hahahaha =0)

Idag åkte iväg till Bondmorans kennel utanför Fivelstad o köpte hundmat, vi har köpt vårat färskfoder på Djurnära förut men nu har ju den affären slagit igen så vi satte oss vid datorn o kollade runt efter nytt o hittade Bondmorans!!!

Så nu har vi 20 kg färskfoder + en säck torrfoder på 15 kg...allt för en summa av 620:-, bara torrfodret som vi annars kör med går på 549:- för 15 kg så det här blev ju mycket billigare!!! Bara hoppas att det uppskattas av doggsen oxå=0)

Imorgon ska vi iväg till Lilos bröder Demon och Rosco o deras nya familjemedlem Diego!!!! Ska bli superkul, har inte träffats på 1 år (!!!!) av nån konstig anledning. Men nu så...... Vi ska ta med dragselarna o ta en 4-5 km runda med hundarna.......TJOHO!!!!!

Ses imorgon Kim!!! =0)

Måste bara lägga in en länk till Hundens o Kattens dagbok för er som inte har hört eller läst den!!! Höll på att köra i diket när jag hörde den på radion....skrattade så tårarna sprutade....Hahahahaa (klicka på hysteriskt vandringsmail om hund o kattliv)






Inga kommentarer: