Sidvyer, senaste månaden

söndag 28 september 2008

Höstfix

Idag har vi grejat i trädgården, räfsat lite löv o plockat upp massor av äpplen som har ramlat ner. Fy 17 va äpplen det va, fyllde nästan hela tunnan!!!!
Niklas o våran "grävare" har grävt upp ytterligare lite ur "vallgraven" så nu har Niklas börjat göra iordning så att det blir fall på´t (vattnet måste ju rinna iväg)...imorgon kommer dom med rör o singel!!! Jippie..nu kan man nästan se slutet!!!! =0) Håller tummarna för uppehållsväder dom närmsta veckorna.

Lilo o Ice har varit mycket ute i trädgården idag, när vi gick in för att äta lite fick dom va kvar på baksidan för att se hur det funkade. Dom brukar tjuta o skälla så fort jag går ifrån dom men idag funkade det hur bra som helst!!! Dom låg o slappade i solen, lekte lite med varandra =0)

På eftermiddagen gjorde jag en liten äpplepaj med vaniljsås....Mmmmums!!!! =0) Sen låg vi framför tv´n o slappa en stund, det va riktigt skönt. Nu ska jag ut o knalla med 2 nyvakna hundar =0)

1 kommentar:

Wolfprintz sa...

Yep det har vi, ska slänga in bilder i veckan tänkte jag,har haft fullt upp med husfix o läxor :/ o tilldec så kanske vi utökat familjen ytterligare med en valp ^^ dock så är det inte säkert ännu,allt beror på om allt går bra ^^ Kramar i massor från oss alla till er alla