Sidvyer, senaste månaden

onsdag 6 april 2011

Tussilago!


Igår hämtade jag Emma hos dagmamman, Lena skulle på möte med arbetsfömedlingen. Hon och alla andra har ju fått gå från E-lux nu när dom lägger ner här i stan.

Det va ju toppenväder vid 14 tiden så Emma o jag tog med oss hundarna o gick ut i skogen o letade blommor. Vi hittade både tussilago, blåsippor, snödroppar och snart blommar vitsipporna med!!! Dom har börjat att knoppa sig =0) Så fint det är när dom blommar, längtar dit!
Koltrasten sjöng o Emma tyckte att det lät som i djungeln....hahaha

Vi hade en jkla tur med vädret, precis när vi kom på gatan kom dropparna o sen öste det ner!

Emma, Lena o jag bestämde att vi ska börja spåra lite med hundarna, framförallt Bella. Bella är galen i barn, där barnen är där är Bella med en svans som far runt! Så då kan vi ju lika gärna köra lite kurragömma i skogen med henne! Så nästa gång ska vi ta sele o lina o leka =0)
Vi har bara ett litet problem, att Emma ska kunna sitta tyst som en mus så Bella kan spåra o inte lyssna efter henne. Tror Emma får träna lite...hahaha

Nu är det jättefint väder, nästan 14 grader o soligt! Det märks på hundarna att det är varmt ute nu, som dom flämtar o flåsar när vi är ute! Går åt mycket vatten, tur vatten är gratis =0)

Inga kommentarer: