Sidvyer, senaste månaden

onsdag 20 april 2011

Glad Påsk!


Bella o Ice har varit sjuka ett par dagar, diarré! Det började natten till söndag med Bella o sen på söndagkvällen fick Ice oxå diarré. Så dom fick fasta o sen har dom fått kokt ris med kokt torsk ett par dagar nu + ett fodertillskott som heter ATTAPECTIN. Idag va det mycket bättre i magarna. Vet inte vad det är för något, om dom har ätit nåt eller va det kan va. Men Lilo är normal i magen o dom har ju vistats på samma ställen o ätit samma mat!!! Så idag har vi vägt o mätt hundarna.
Bella väger 19kg o är ca 53cm hög, Ice väger 30kg o är ca 58,5cm hög & Lilo väger 23,5kg o är 59 cm hög! Så dom verkar ju inte ha smalnat av nåt iaf =0)

Imorgon kommer Ayhla hit o hälsar på Ice. Så idag har han blivit borstad o fin...hahaha Vi får väl se hur många bebisar det blir, ska bli spännande o följa de små liven sen. Ayhla va förresten på utställning i söndags o den hade gått jättebra med mycket fin kritik o ett excellent! Grattis till fina resultat Esther o Ayhla! =0)

Om det är någon som är intresserad av valp så hör av er på mailen: liloice@live.se

En väldigt liten Ice!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej kul med valpar . tyckar Ice är så himla snygg . Har ni åkt nåt med sparkcykel . Har själv samma modell på sparkcykel . Kram Karina

Linda sa...

Hej!
Kul att du tycker han är snygg =)

Iår har det varit lite trögt med att köra sparkcykeln, blev ju så varmt fort. Men annars är den flitigt använd. Tycker den är superbra!

Vad har du för hund/hundar??

Mvh Linda

Anonym sa...

Hej. Jag har en Svensk vit älghund att åka sparkcykel och saccovagn med . På önskalistan står en Alaskan Malemute eller Siberian Husky .
Mvh Karina