Sidvyer, senaste månaden

tisdag 22 april 2008

Kurs & Utställningsträning

Igår va Lilo,jag o resten av kursdeltagarna nere på Råssnäsplanen o hade träning. Började med en gemensam promenad i skogen ner till Pariserviken o runt tillbaka till planerna.

Vi fick gå en o en till 2 st olika "stationer"....den ena va budföring o den andra va fritt följ. Lilo va jätteduktig hon kom som ett skott på budföringen!!! Som hon kuta.... :0) Fritt följ klarade hon oxå perfekt!! :0)
De som inte var vid "stationerna" stod i en ring o övade "serpentin gång" (man går med ögonkontakt mellan dom andra hundarna med el utan koppel) även det gick bra...bara man har lite gött godis i fickan så gör hon det mesta...hahaha

Nu måste Lilo o jag träna stenhårt på vårat partytrick "vinka"(hon kan det för det mesta så jag får hoppas att hon kan det på måndag med publik oxå!!!) för nästa gång är sista...känns lite sorgligt faktiskt, nu när man har lärt känna de andra o hundarna har blivit jätteduktiga!!! Vad ska vi nu hitta på..... :0(

Idag har Christopher,jag o Ice varit på hundklubben o tränat utställning. Han blev lite sur över det väldigt lilla "snöret" han skulle ha istället för koppel!!! Det skar in i halsen så han inte kunde busa ju...hahaha Men han vande sig efter ett tag o skötte sig ganska så bra....han är verkligen jätteduktig på att springa runt i ringen men däremot va det svårare att få honom att stå!!! Det va ju så varmt o tråkigt så han ville hellre ligga!!! Slöfocken :0)
Så nu är det hem o öva på att stå fint som gäller...bara 2 veckor kvar!!!! Börjar bli lite nervöst nu...men det ska nog gå bra, dom som vi tränade med gav honom mycket beröm!!!

Nummer 29 har vi som startnummer så det känns bra, då kan man kolla in dom andra lite först....lovade Anna-Karin att vi skulle hålla tummarna för varandra, hon har nr 17!!!

Inga kommentarer: