Sidvyer, senaste månaden

lördag 23 februari 2008

Rävabacken & 3- års kalas!!!






Idag har vi gått till ner till slussarna & tittat lite, hundarna fick dra oss upp för backarna vilket dom tyckte va jättekul!!! Sen gick vi vidare till Rävabacken, Lilo har fortfarande problem med att gå över bron...hon tycker att det är jätteläskigt framförallt om man går för långt ut mot kanten....ohhh scary!!! Så länge man går i mitten går det rätt så bra...vi får träna lite mer så går det nog bra till slut.Vi såg en massa blåsippor i skogen...längtar riktigt till våren & värmen nu...tänk va skönt att bara behöva ta på sig skorna & gå ut...underbart!!! :0)


Det va jätteskönt ute idag, riktigt vårväder med strålande sol, det märktes när vi gick..har nog aldrig stött på så mycket folk på den rundan som idag!!!


Efter promenaden stannade vi & pratade lite med grannen & deras lilla dvärgpudel valp Vilma...hon är såååå söt, är inte så förtjust i just pudlar annars men hon är så jkla charmig så det finns inte :0) Lilo va framme & hälsade men Ice fick sitta vid sidan & titta på...han skäller så mycket så han får lära sig att om man lugnar ner sig & är tyst så får man hälsa men inte annars...så efter ett tag så fick han oxå hälsa...men det tog ett bra tag!!


På eftermiddagen va det dax för kalas...min systerdotter Emma fyllde 3 år!! Vad tiden går fort..tyckte inte det va längesen hon föddes...men nu är hon ju stora tjejen!!! :0)

Hon fick massor av paket....av oss hade hon "beställt" en stor rosa My little ponny..hahaha så det va bara att åka till Maxi & köpa den!! Hon gick omkring med den nästan hela eftermiddagen...så den va uppskattad...det är kul att köpa nåt som dom verkligen gillar & uppskattar. Hon döpte den till mamma...hmm....varför vet jag inte... :0)














Inga kommentarer: