Sidvyer, senaste månaden

fredag 14 oktober 2011

16 årskalas

Igår den 13 oktober fyllde våran Jonathan 16 år!!! Fy vad åren går fort, tur att man inte blir äldre själv iaf =)



På kvällen kom Niklas mamma o syskon med barn o firade. Vi hade köpt en musmatta, datamus, rakapparat (till båda stråna hehe) ett spel till Wii. Av sin farmor o faster fick han presentkort på Intersport. Det är väldigt svårt att köpa till en kille på 16 tycker jag, det han önskar sig är ju så himla dyrt så ingen normal människa har ju råd att köpa det! Men han blev glad för det han fick igår iaf.

Imorgon kommer min sida av släkten, mamma o pappa, lillebror med familj, syster med familj o min farmor. Så då blir det tårta =) Mamma o pappa kommer redan kl 9.30 ca o hämtar Jonte för att åka in till Linköping o handla födelsedagspaket o hämta farmor. Så han får ställa klockan imorgon!!

Nu har jag fått bilderna pappa tog från centrumloppet den 1 okt. Niklas hade fixat iordning tre vanliga skrindor så vi kunde koppla hundarna framför o köra barn o även vuxna om dom kunde o ville trycka ner sig! Det va faktiskt en vuxen som åkte med sitt barn, en kompis till mig! Då fick Lilo kämpa lite på kullerstenen =) Men kul hade dom!



Det va väldigt många som va framme o beundrade hundarna o klappade dom o frågade om rasen. Lilo o Ice la sig gärna på rygg (så gott det gick) för att bli klappade på magen. Bella va mest bara lycklig hahaha
Det är ju inte varje dag man ser siberian huskys härnere! Kul tyckte vi allihop, både hundar, barn o vi!



Vi fick frågan om vi ville va med på julskyltningen sen oxå, o köra släde med barn o ev Tomten. Finns det bara snö så, kan ju bli lite problem med släden annars =) Sen får vi väl se hur det är med våra små bebisar oxå, om dom är kvar i magen (hoppas hoppas) o hur jag mår, men kul skulle det va!!!

2 kommentarer:

Lina sa...

Hoppas att dom små får ligga kvar till januari. Dels för deras egen skull men det vore roligt att se er dra släde. Vi missade ju när ni var på torget sist. kanske få komma på en privat åktur? :)

Vitspets sa...

Så roligt att dra släde . Bebisar ligg kvar till januari :) Kram Karina