Sidvyer, senaste månaden

söndag 20 februari 2011

Udden!



Kallt som tusan ute igen, neråt 20 minus på kvällarna,brrr!!! Det märks härinne det blir iskallt, inatt hade vi 15 grader i sovrummet!!! Hundarna trivs iaf...hahaha

Vi har ju bara luftvärmepumpen o kökselementet igång på nätterna (har ingen lust att sitta eldvakt vid kamin)o pumpen funkar ju inte så bra när det blir så kallt. Hade vi pengar skulle vi byta till nåt annat men nu får det gå, det är ju snart vår!

Idag har vi varit ute vid Birgittas Udde o kört släde. Det gick sisådär, va alldeles för lite snö en bit in på vägen så jag fick vända o köra tillbaka efter nån kilometer. Men det va iaf skönt att komma ut o hundarna fick sträcka på benen ordentligt.

Ice jobbade på jättebra idag, som han kämpade o drog! Lilo o Bella va oxå jätteduktiga.

Ice är den starka av hundarna, det känns i hela släden när han drar. Lilo är den som lyssnar bäst o håller uppe farten och Bella....ja va gör hon egetligen? Hon bara är! hahahah Hon är nog den lugna av hundarna, som inte hetsar upp sig o är nöjd bara hon får vara med o springa. Hon skulle nog lika gärna kunna springa lös bredvid =0)

När det går så här bra att köra blir jag faktiskt sugen på att tävla, skulle va kul att testa på en riktig tävling o se hur det skulle gå nån gång. Men först måste vi få upp kondisen på både hundar, matte o husse. Jag brukar ha träningsvärk i hela kroppen efter en runda...hahaha

2 kommentarer:

Lina sa...

Verkar som om ni har bra fart ändå!?

Katta sa...

Kul vi får följa med nån gång.