Sidvyer, senaste månaden

måndag 21 september 2009

Studiedag

Idag har kidsen studiedag så det känns lite konstigt när vi är hemma allihop en måndag, lite som en söndag. Men det är skönt oxå.....lite extra ledigt! =0)

Stoffe har haft en nattgäst i natt...Hampus har sovit över. Dom hade lite svårt att somna, låg ganska länge o viskade o grejade....trodde inte att vi hörde dom hahaha Men så är det ju när man sover hos kompisar, man kan ju inte bara gå o lägga sig som vanligt =0)

Efter frukosten drog vi iväg ut till Vedemö för att köra lite drag. Både Hampus o Stoffe följde med. Solen lyste från en nästan molnfri himmel men det blåste ganska mycket. Måste säga att den här hösten har verkligen varit kanon till skillnad mot sommaren som bara regnade bort =0)

Först drog Niklas o Stoffe iväg med hundarna. Hade gått jättebra trots en lös hund på en av gårdarna =0)

Niklas o Stoffe

Stoffe hade ett enda stort leende när han åkte o när han kom tillbaka va det ännu större!!!! Hahaha Han tycker att det är skitkul, framförallt starten! Då drar ju hundarna iväg så gruset yr.....

När hundarna hade fått en liten vila så drog jag iväg med Hampus en liten sväng, så att han oxå fick åka lite (är ju inte alla som kan skryta om det i skolan sen). Han tyckte att det va skitkul han oxå!!! Trots att det sprutade grus i ansiktet från hundarna. Va fort det går sa han =0) o då gick det inte såå fort...hehehehe Han ville följa med fler gånger =0)

Hampus o jag på väg tillbaka

När vi kom hem blev det pannkakor till hela Motala tror jag.....stog nästan 1 timme o stekte pannkakor, o jag som inte ens tycker om pannkakor!!!!

Nu sitter jag framför datorn med en kopp starkt kaffe för att inte somna (är dyngtrött idag), hundarna sover som stockar, Niklas vet jag inte om han oxå sover eller om han kollar på film o barna är ute =0) Härligt härligt!!!

Snart dags att bege sig ner till Borenplan igen. Men nu är det sista veckan med fotbollen o sista matchen är på söndag!! Sen sätter innebandyn igång.....vila får man göra i ett annat liv....=0)

1 kommentar:

Unknown sa...

Vad är det för sorts kickbike du har? ser inte ut som den vanliga stora dämpade. Funderar nämligen på en lite mindre kickbike.
tove.lundin@gmail.com