Sidvyer, senaste månaden

måndag 30 april 2012

Utställning!

Igår va det äntligen dags för årets första utställning. Klockan 9 va vi hos Rickard o Madde o hämtade upp Madde+hundarna o sen åkte vi till Ödeshög. Vi hade riktigt bra väder, lite blåsigt emellanåt men annars sol o uppehåll :)
Jag visade Madde hur man visar upp hundarna i ringen o hon fick träna lite med Ice. Ice vet ju redan hur det går till o är lättast att visa upp. Nackdelen med honom är att han är väldigt svårflirtad inne i ringen o springer som en gammal pensionär. Utanför ringen är han sitt vanliga jag.... Men vi fick ett hemligt tips från den kenneln som vi köper hundmaten ifrån om hur man kan få honom att piggna till i ringen, så nu ska vi se hur det går :)
Både Bella o Ice skötte sig bra o dom fick tävla mot varandra i vem som skulle bli BIR o BIM, det blev Bella som vann o blev BIR! Dessvärre åkte vi ut oplacerade i gruppfinalen :(
Moa o Maja låg i vagnen o sov nästan hela dagen :) Dom har aldrig sovit så bra i vagnen som dom gjorde igår!!! Imorgon är det dags för utställning igen så jag hoppas att både bebisar o hundar sköter sig utmärkt :)

1 kommentar:

Vitspets sa...

Låter som en kul dag ...
Kram Karina